Grahl bureaustoel

Grahl bureaustoel

Ieder kantoor heeft natuurlijk bureaustoelen nodig, waar moet je anders op zitten? Maar een bureaustoel moet wel van de goede kwaliteit en je wilt natuurlijk ook dat de bureaustoel er goed uit ziet, bij het interieur past en bij de uitstraling van je bedrijf.

Het belangrijkste aspect van de bureaustoel is wel de kwaliteit. Een werknemer zit immers 8 uur per dag op een bureaustoel. Als je dus een slechte stoel hebt die je niet kunt instellen naar het postuur van een persoon is het wachten op de dag dat iemand lichamelijke klachten krijgt.

Niet alleen is dit voor de persoon in kwestie erg vervelend, maar als zo’n persoon hierdoor minder kan werken en naar de fysio moet gaat het het bedrijf ook nog eens veel geld kosten. Kortom, genoeg reden waarom je een goede bureaustoel aan moet schaffen voor in je kantoor.

Rohde & Grahl

Grahl is niet alleen grahl, maar het is Rohde & Grahl. Rohde & Grahl ontwikkeld inrichtingen voor haar relaties, dus het doet een stuk meer dan alleen bureaustoelen verkopen. Naast bureaustoelen verkopen ze trouwens ook nog meer kantoormeubels, zoals bureau’s, tafels, opbergmeubels, stoelen en zitmeubels. Rohde & Grohl ontwikkeld zelf nieuwe en innovatieve producten. Naast deze producten leveren ze dus ook advies over de inrichting hiervan.

Soorten bureaustoelen

Rohde & Grahl heeft een grote variatiet in soorten bureaustoelen. Er zijn meer dan 16 bureaustoelen, die natuurlijk weer in verschillende kleuren uitvoerbaar zijn en ook in verschillende stoffen. Bij de stoelen wordt rekening gehouden met het comfort van de werknemer. Een werknemer moet immers goed kunnen zitten om tot maximale werkprestaties te komen. Zo heb je bijvoorbeeld de duo back balance stoel. Deze stoel heeft 2 rugleuningen, 1 aan de linkerkant en 1 aan de rechterkant. Deze leuningen bewegen perfect mee met de bewegen van de persoon die in de stoel zit. Hierdoor krijg je dus minder snel rugklachten.

Nog meer soorten

Een ander voorbeel is de xenium freework bureaustoel. Dit is een elegante bureaustoel en makkelijk te verzetten, zodat iedereen in een mum van tijd zich de stoel eigen kan maken. Hierdoor is deze stoel multifunctioneel inzetbaar. Je kunt hem gebruiken in kantoor, maar ook in ontvangstruimte, vergaderruimte en conferentiezalen. Juist doordat de stoel zo makkelijk verstelbaar is. Dit zijn slechts 2 voorbeelden van soorten bureaustoelen van Rohde & Grahl. Voor een compleet overzicht kun je het beste even rondsnuffelen op hun site.

Kwaliteit

Rohde & Grahl bureaustoelen staan bekend om hun kwaliteit en om hun mooie design. Rohde & Grahl bureaustoelen zijn geen stoelen waarvoor je je hoeft te schamen als je klanten op bezoek krijgt, integendeel zelfs. Voor een goede indruk van alle stoelen kun je het beste langsgaan bij Rohde & Grahl zelf. Zij zijn gevestigd in Amersfoort. Hier kun je alle stoelen zien en dus ook even uitproberen. Natuurlijk kan het personeel je alles vertellen over de kwaliteiten van de stoel en welke het beste bij jouw kantoor en bedrijf passen. De prijzen voor de stoelen kun je het beste in Amersfoort opvragen of door middel van een offerte.

Copyright 2018 artikelen-kantoor.nl